Misiuni disponibile

In acest moment, nu este nici o misiune activa pentru acest hub.
In acest moment, nu este nici o misiune activa pentru acest hub.

FAQ

Misiunile sunt o metoda pentru jucatorii ROPL sa castiga premii prin indeplinirea unor obiective in meciurile jucate in liga si turneele ROPL.
Exista 2 tipuri de misiuni. Misiuni dedicate fiecarei divizii, ceea ce inseamna ca doar jucatorii din acea divizie vor avea acces la activarea misiunii si la premii, si misiuni globale, care vor fi disponibile tuturor jucatorilor si va lua in calcul meciurile jucate in toate diviziile.
Fiecare misiune va avea cerinte diferite. Anumite misiuni vor avea un singur task (ex: joaca 50 meciuri). Altele vor avea 2 activitati diferite pentru a le termina, pentru a face premiile mai accesibile pentru jucatori (de ex: Joaca 50 meciuri sau Castiga 20 meciuri). Ultima categorie de misiuni poate cere mai multe taskuri din partea jucatorilor (Castiga 100 meciuri si fa 50 assisturi).
Toate misiunile pe care le poate accesa un jucator vor fi disponibile pe ropl.ro/missions, in categoria "Misiuni Disponibile".
Fiecare jucator poate participa la o singura misiune, insa are posibilitatea sa schimbe misiunea dupa ce a inceput-o. In cazul unei schimbari, progresul facut pentru misiunea pe care a inceput-o ramane salvat, si poate reveni la ea mai tarziu.
Depinde de premiu. Unele premii vor fi in cantitati nelimitate, iar altele vor fi limitate. In cazul in care cantitatea este limitata, se vor premia jucatorii care au terminat primii misiunile.
In acest moment, toate misiunile vor fi deschise tuturor jucatorilor din ROPL, insa vor fi misiuni disponibile doar abonatilor ROPL pe FACEIT.
Daca ai terminat misiunea, poti accesa ropl.ro/missions, in categoria "MISIUNILE TALE TERMINATE", si utiliza functia "Revendica Premiul". Pentru anumite misiuni, vei fi rugat sa introduci informatii necesare pentru primirea produselor.
Progresul misiunilor se actualizeaza in aproximativ 10 minute de la terminarea meciurilor in huburi. Pentru turnee, progresul se va actualiza 10 minute dupa terminarea acestuia.